Home - Cosmetica - Workshop Parfum
watermerk
Welkom Cosmetica Kralen Agenda Webshop
Gezichtverzorging
Kinderfeestjes
Lichaamsverzorging
Make-Up
Workshop Parfum

Workshop Parfum

Workshop Parfum

Iedereen heeft weleens een geur die het net niet is, iets te zwaar, te zoet of juist te fris. Tijdens deze workshop stelt u uw eigen parfum of eau de toilet samen met verschillende eterische oliën.

Aan het begin van de workshop leg ik u uit hoe u uw persoonlijke geur het best kunt componeren. Er zijn namelijk een hoop verschillende soorten oliën zoals, citrusoliën, bloesemoliën en oliën uit houten, schorsen en wortels. De kunst is om een harmonische geur samen te stellen.

Als u de balans in uw geur heeft gevonden kunt u kiezen om hier een parfum van 10ml of eau de toilet van 30ml van te maken. Een parfum is geconcentreeder, dus heeft u hier minder van nodig en geeft langer zijn geur af. Een eau de toilette is wat minder zwaar van geur, maar kan wel meer gedoseerd worden.

Heeft u uw parfum een naam geven? Dan kunt u een mooi etiket gaan ontwerpen. En voila, uw persoonlijke parfum is gereed!

Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten bedragen   € 29,50 p.p. Dit is inclusief het gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Tijdens deze workshop heeft u de mogelijkheid om, tegen een kleine meerprijs, ook uw eigen bodylotion en/of douchegel van dezelfde geur te componeren.

 

Contact